Stiri Brasov, Timp liber

Zoo Brașov a semnat contracte de peste 3,4 milioane de lei pentru refacerea unor adăposturi

După ce în această toamnă a demarat lucrările de amenajare a spațiului special pentru pinguini și foci, Zoo Brașov continuă proiectele de refacere a unora dintre adăposturi pentru a deveni mai atractive și a corespunde cerințelor Asociației Eropene a Grădinilor Zoologice și Acvariilor (EAZA). Astfel, conducerea Zoo a semnat contracte în valoare de 3,4 milioane de lei, cu tot cu TVA, pentru consolidarea spațiului destinat păsărilor exotice și pentru reamenajarea adăpostului unde sunt găzduiți mistreții.

În cazul clădirii numită adăpost păsări exotice, respectiv unde se află și diverse specii de șerpi, aqarium-ul și lemurii, în toamna anului trecut, s-a constatat apariția unor fisuri. Contractul pentru reabilitarea spațiului a fost câștigat de firma brașoveană Har & H în schimbul sumei de 2,42 milioane de lei cu tot cu TVA. În ceea ce privește reamenajările proiectate la spațiul pentru mistrți, acestea vor fi executate de firma Stigma Building Management și au o valoare de 979.370 de lei, în conformitate cu contractul semnat. Lucrările ar urma să fie finalizate în cel mult 12 luni, la partea de interioare urmând să se lucreze și pe perioada sezonului rece. Ambele firme au mai executat proiecte la Zoo Brașov.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*