Economic, Stiri Brasov

Un brașovean a îmbunătățit sistemul de economisire a energiei la nivelul Grupului Schaeffler

Schaeffler Romania, cu sediul la Cristian, a fost premiata la nivelul Grupului Schaeffler, pentru ideea unui angajat, propusa in cadrul programului intern, Idea Factory.

In 2018 in cadrul acestui program in fabrica din Brasov au fost propuse peste 1.300 de idei, iar una dintre ele a intrat pe lista scurta a competitiei celor mai bune trei idei din cadrul grupului. La nivelul grupului, anual sunt depuse peste 40.000 de idei.

Ideea castigatoare a presupus îmbunatatirea sistemului de economisire a energiei utilizate pentru încalzirea apei calde menajere. „Implementarea ideii a fost rapida, iar costurile minime, lucru care l-a adus pe podium si care ne face sa fim mândri de reusita colegului nostru si ne determina sa continuam pe aceeasi directie de lucru sustenabil si cu grija fata de mediu”, se arată într-un comunicat al companiei brașovene.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*