Imobiliare, Stiri Brasov

În ultimul an, locuințele din Brașov s-au scumpit cu 84 de euro pe metrul pătrat

Prețurile imobilelor din Brașov au urcat cu aproximativ 8% în ultimul an, de la 1.056 de euro pe metrul pătrat în octombrie 2018 la 1.140 de euro pe metrul pătrat în octombrie 2019.

Orașul, aflat în plină dezvoltare, pare a atrage tot mai mulți români, inclusiv bucureșteni, dornici să scape de traficul și de aglomerația infernale din capital, arată un studio al portalului imobiliare.ro.

Prețurile medii de listă ale locuințelor din orașele regionale au crescut pe linie, în toate marile orașe regionale ale României, Cluj-Napoca fiind liderul pieței rezidențiale din punctul de vedere al prețurilor de listă ajunse la 1.676 euro/mp în luna octombrie a acestui an, cu circa 300 de euro peste media națională de 1.296 euro/mp a indicelui imobiliare.ro.
De altfel, potrivit unui studiu de anul trecut, în Cluj-Napoca şi Braşov, gradul de absorbţie a noilor apartamente îl depăşea pe cel din Capitală.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*