Stiri Brasov

Peste 550 de forțe de ordine, mobilizate să păzească secțiile de votare din județul Brașov. 12 „mascați”, în stand-by pentru intervenții speciale

SONY DSC

Sâmbătă și duminică, peste 550 polițiști, jandarmi și pompieri brașoveni, vor asigura paza și protecția celor 455 de secții de votare, care s-au constituit pe raza județului Brașov. În vederea combaterii oricăror fapte antisociale, poliţiştii angrenați în paza și protecția secţiilor de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele aflate în dispozitivul curent de ordine și siguranță publică.

„Pentru intervenția efectivă la eventualele incidente electorale, s-au asigurat rezerve și echipe operative, pregătite să intervină, formate din 115 polițiști și 12 luptători pentru acțiuni speciale. Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor, pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*