Social, Stiri Brasov

FOTO Trafic de coșmar în centrul Brașovului. 20 de minute din Livada Poștei până la Patria

Lucrările rețeliștilor au paralizat centrul Brașovului. În acest moment se circulă foarte greu, fiind nevoie de 20 de minute în trafic pentru a ajunge din Livada Poștei în zona fostului cinematograf Patria. Pe Bulevardul 15 Noiembrie lucrează echipele celor de la Electrica, acestea blocând complet o bandă de circulație. În zona intersecției de la Patria lucrează echipele celor de la Compania Apa, care înlocuiesc conducta principală de alimentare cu apă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Ca in niciun an retelistii si-au facut treaba pe seama nervilor participantilor la trafic. Am inteles si am inghitit.Azi au intrecut orice masura _ lucrari pe strazi de calibrul 15 noiembrie ar trebui efecuate noaptea pe minim trafic posibil.

  2. Sai fut in gura pe aia de retelisti … nu putea in plm noaptea sa-si faca trb am stat jumate de ora in autobuz in plm spre serv

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*