Social, Stiri Brasov

VIDEO Dăncilă: „Scopul PSD este de a câștiga alegerile de anul trecut”

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff că scopul PSD este să câştige toate alegerile de „anul trecut”. Întrebată cât timp va rămâne în fruntea partidului după alegerile prezidenţiale, fostul premier a spus: „Atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă”, potrivit Mediafax.

„Atâta timp cât voi fi susţinută de cei 500.000 membri PSD, (voi fi preşedintele partidului-n.r.), atâta timp cât nu vom organiza un congres în care alegerile sunt libere, atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă pentru acest partid. Am luat partidul de la 22%, a scăzut la 17%. După ce se pierd alegerile, e normal acest lucru. În momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestui partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un preşedinte pentru a înlocui o persoană cu alta, pentru că nu asta este scopul PSD. Scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Viorica Dăncilă. Nu este prima oară când Viorica Dăncilă face gafe de exprimare.

Recent a spus că luptă ”împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii”. De asemenea, în timpul unei şedinţe de guvern, când era premier, a spus de şase ori ”imunoglobină” în loc de ”imunoglobulină”, iar altă dată, întrebată fiind dacă îi este frică de o plângere penală, a spus: ”Orice om îi e teamă de o plângere penală”.

 

Declaraţia poate fi urmărită la minutul 32:15!

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*