Social, Stiri Brasov

Traficul rutier va fi restricționat la finalul săptămânii pe Bulevardul 15 Noiembrie, în zona viitorului centru comercial AFI

Compania Apa a anunțat că cel de-al treilea tronson de lucrări de pe strada Nicolae Tirulescu, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Dimineții și Roșiorilor, va fi finalizat în avans, joi, 7 noiembrie. După această dată urmează lucrările de refacere a carosabilului. Până marți, 12 noiembrie 2019, inclusiv, lucrările de instalare a conductei de fontă pe strada Nicolae Titulescu vor fi sistate.
De vineri, 8 noiembrie 2019, vor începe lucrările de cuplare de conductă, între tronsoanele Castanilor si N. Titulescu, care cuprind și traversarea Bulevardului 15 Noiembrie. Lucrarea este programată să se finalizeze sâmbătă, 9 noiembrie 2019.

Vineri, traficul rutier va fi afectat pe cea de-a patra bandă de circulație, iar accesul dinspre 15 Noiembrie spre Castanilor/13 Decembrie se va putea realiza doar de pe banda a treia. Accesul dinspre Castanilor spre N. Titulescu/Lucian Blaga, în zona trecerii de pietoni, se va desfășura pe o singură bandă de circulație.

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, va începe lucrarea de traversare a bulevardului 15 Noiembrie, care se va realiza în două etape. Fiecare etapă va consta în traversarea a câte două benzi de circulație. Traficul auto va fi restricționat, iar zona va fi semnalizată corespunzător.

Luni și marți, 11 și 12 noiembrie, se va instala conducta de fontă pe tronsonul cuprins între trecerea de pietoni Patria – Corpul de vânători de munte și intersecția cu strada Lucian Blaga. Traficul auto va fi restricționat pe strada Castanilor, banda întâi, pe sensul dinspre trecerea de pietoni spre L. Blaga.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*