Imobiliare, Stiri Brasov

12 ani de experiență pe piața imobiliară brașoveană pentru dezvoltatorul Urban Invest

Cu o experiență de 12 ani pe piața imobiliară a Brașovului, dezvoltatorul Urban Invest a vândut 2.000 de apartamente, zilele acestea fiind predate cheile pentru ultimele locuințe din ansamblul Urban Residence, de pe strada 13 Decembrie.

Urban Invest a intrat pe piața imobiliară în anul 2007, construind mai multe proiecte rezidențiale tip vilă. Povestea a continuat și a ajuns astăzi la zece proiecte majore.

În această primăvară, dezvoltatorul a început construcția noului ansamblu Urban Plaza de pe strada Carpaților nr. 93, care va fi de altfel și cel mai înalt proiect imobiliar de la poalele Tâmpei. Primele 270 de apartamente vor fi predate la cheie noilor locatari chiar de anul viitor.

4.000 de apartamente finalizate, până în 2026

„Pe parcursul dezvoltării de noi proiecte, tocmai pentru a îmbunătăți produsul final, am venit cu lucruri noi, sugerate atât de clienți, cât și de echipa noastră. Vrem să îi oferim clientului locuința perfectă, asigurându-i confortul de care are nevoie atunci când vine acasă, pentru a se simți bine și pentru a se relaxa. Pornind de la gândirea spațiului, a arhitecturii, confortul e dat și de dimensiunea apartamentului, dar și de compartimentare, astfel ca fiecare metru pătrat să fie util în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat Dana Dumitrescu, reprezentant Urban Invest. Urban Plaza este cel mai ambițios proiect al dezvoltatorului și va cuprinde 2.000 de apartamente cu structuri variate, cu suprafețe de până la 137 metri pătrați, ultima etapă a proiectului urmând să se definitiveze în anul 2026.

Casă pasivă, economică

În ceea ce privește amenajarea interioară a noilor locuințe, principala provocare a fost compartimentarea cât mai optimă a spațiilor existente într-un apartament, pentru ca acestea să fie cât mai generoase și cu suficiente locuri de depozitare atent gândite. Pentru un plus de confort, camerele fiecărui apartament marca Urban Invest sunt prevăzute cu suprafețe vitrate mari. Totodată, în cadrul proiectelor derulate, Urban Invest a ales cele mai performante sisteme de termoizolație, cu vată minerala bazaltică care permit construcției să respire și contribuie la obținerea climatului potrivit fiecărui sezon: căldură iarna și răcoare vara, reducând semnificativ costurile cu încălzirea în timpul anotimpului rece.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*