Social, Stiri Brasov

Marele antrenor brașovean de handbal Liviu Paraschiv a murit la 72 de ani

Liviu Paraschiv, unul dintre antrenorii la modă în anii 1990-2010 în handbalul românesc, s-a stins din viaţă la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă.

Născut în 1947 la Braşov, Liviu Paraschiv a antrenat aproximativ 35 de ani în handbalul românesc. Şi-a început activitatea la Tractorul Braşov, în 1980, iar după mai bine de două decenii a trecut la Minaur. Din sectorul masculin a mai pregătit Fibrex P. Neamţ. La feminin, tehnicianul a pregătit mai multe echipe de top – Rulmentul, Remin Deva, Oltchim, HCM Roman, Dunărea Brăila, Oţelul Galaţi. Cariera şia încheiat-o în 2015 la CSM Unirea Slobozia.

„Cred că îmi sunt suficienţi cei 35 de ani de carieră ca antrenor. Pentru mine handbalul este tot cea am iubit cel mai tare, peste tot pe unde am fost m-am dedicat meseriei”, spunea Liviu Paraschiv la despărţirea de Slobozia. În general, Liviu Paraschiv a fost genul de antrenor la care cluburile au apelat atunci când erau în situaţii dificile, fiind văzut ca un fel de salvator, care redresează corăbii. Antrenorul a trecut şi prin momente dificile în timpul carierei, cel mai delicat fiind o intervenţie chirurgicală suferită pe cord.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*