Imobiliare, Stiri Brasov

Coresi Avantgarden a vândut, în trei ani, peste 2.300 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus va preda până la sfârşitul anului un total de 1.800 de apartamente în cartierul Coresi Avantarden din Braşov, în condiţiile în care până în acest moment Ceetrus a vândut 2.300 de apartamente, a spus Tatian Diaconu, portfolio general manager al Ceetrus pentru Europa de Est.

„La sfârşitul anului 2019 vor fi fost predate în total de la începerea proiectului 1.800 de apartamente şi pentru 2020 ne planificăm circa 500 de apartamente de predat, aflate în diverse faze de execuţie. Au fost vândute 2.300 de apartamente începând din aprilie 2016, data începerii proiectului.

Ceetrus mai gestionează în Braşov un portofoliu de 60.000 de metri pătraţi de birouri şi un mall. De asemenea, compania dezvoltă un hotel de patru stele care va avea 133 de camere, o investiţie de 15 mil. euro. Ceetrus este prezent în 15 oraşe din România cu 23 de centre comerciale.

Dezvoltatorul imobiliar a avut în 2018 o cifră de afaceri de 138 milioane de lei, în creştere faţă de 2017 cu 9 milioane de lei. Profitul companiei în 2017 a fost de 28,8 milioane de lei, iar în 2018 a scăzut de trei ori, la 7,2 milioane de lei, potrivit datelor de la Finanţe. Potrivit reprezentanţilor companiei, Ceetrus are în prezent 60 de angajaţi în România.

„Consider anul 2019 un an foarte bun, un an cu rezultate remarcabile. Mai mult decât o creştere de la un an la altul ne interesează în segmentul nostru de activitate o sustenabilitate a afacerii în orice context de piaţă. Consider că am reuşit să construim frumos şi cu o minimizare a riscurilor. Cifra de afaceri nu este neapărat cel mai bun indicator pentru industria de real estate. Nu putem comunica cifre absolute, însă vedem o evoluţie pozitivă a businessului“, a mai spus Tatian Diaconu.

Şeful Ceetrus a mai spus că printre punctele forte ale Braşovului din prisma atragerii investiţiilor se numără infrastructura locală dezvoltată, valoarea adusă de instituţiile de învăţământ superior, dezvoltarea parcurilor industriale.

„Dacă ar trebui să listez trei minusuri pentru Braşov aş pune în mod categoric pe poziţiile 1, 2 şi 3 absenţa unei autostrăzi care să lege Braşovul de Bucureşti, dar şi de Sibiu.“

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*