Timp liber

Unul dintre marii pianişti de blues şi jazz din SUA va concerta în această seară la Brașov

Cea de-a VII-a ediție a Brașov Jazz & Blues Festival va continua în această seară de la ora 19.00 cu o seară de blues. Invitați speciali sunt Bruce Katz, unul dintre marii pianişti de blues şi jazz din America, care a şi câştigat de-al lungul carierei 4 premii pentru cel mai bun pianist de blues din America și Dorrey Lin Lyșes. Artista ne invită să luăm parte la o experiență muzicală unică, sexy și intoxicantă: un amestec perfect echilibrat de Gospel, Jazz, Soul și Blues. Dorrey va fi acompaniată de o trupă de instrumentiști excepționali: Lars Kutschke (chitară), Atilla Herr (chitară bass), Heiko Jung (tobe) și Till Sahm (pian).

Nici Bruce nu a venit singur la Brașov. El este liderul trupei Bruce Katz Band de 25 de ani. În tot acest timp a cântat și înregistrat alături de Ronnie Earl, Delbert McClinton Band, Jaimoe’s Jasssz Band, John Hammond și cu alți artiști legendari. În 2019 a câștigat alături de Giles Robson, Premiul pentru Albumul Acustic al Anului în cadrul Galei Blues Music Awards in Memphis. Aseară, americanii au încântat publicul prezent la prima seară de Jam Session din cadrul Festivalului, în Deane’s Irish Pub cu câteva dintre piesele lor.

Și în această seară de la ora 23.00, Lars Kutschke Band vă așteaptă la un nou Jam Session, la care vor participa și ceilalți artiști prezenți la Brașov Jazz & Blues Festival 2019.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*