Stiri Brasov, Timp liber

Brașovenii de la Har & H vor moderniza casa șerpilor de la Zoo în schimbul a 1,64 milioane de lei

După ce în urmă cu câteva săptămâni Zoo Brașov a deschis șantierul pentru amenajarea spațiului destinat pinguinilor și focilor un alt adăpost ar urma să intre într-un proces de modernizare în vederea creșterii atractivității pentru vizitatori, dar și pentru a oferi un plus de confor exemplarelor. Este vorba de spațiul destinat șerpilor, iar în conformitate cu precizările conducerii Zoo Brașov, noua amenajare va fi făcută, astfel încât să existe o mai bună vizibilitate, ținând cont că actualele terarii sunt destul de mici, dar și pentru a putea fi aduse noi exemplare.

De asemenea, noile terarii ar urma să aibă umiditate diferită, în funcție de fiecare specie în parte pentru ca exemplarele să se acomodeze cât mai bine. Costul lucrărilor de reamenajare este de 1,64 milioane de lei, licitația fiind adjudecată de către firma Har & H din Brașov, care a fost de altfel și singurul ofertant. Compania de construcții a mai derulat la Zoo Brașov proiectul de amenajare a planetariului. Amenajarea „casei șerpilor” ar urma să fie realizată în conformitate cu studiul de fezabilitate conturat de firma Urbis Concept din Cluj, însă constructorul va trebui să se ocupe și de partea de proiectare. Conform contractului, lucrările ar urma să fie finalizate în cel mult 12 luni.

În prezent, vedeta Zoo Brașov la acest capitol este unul dintre cei mai veninoși șerpi de pe planetă, mamba neagră. Alături de acesta un alt șarpe veninos este și mamba verde însă în terariile special amenajate vizitatorii mai pot admira şi alţi şerpi, şopârle, o iguană, păianjeni uriaşi, dar și o broască ţestoasă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*