Imobiliare, Stiri Brasov

Transformarea uzinei Tractorul în Coresi a costat până acum peste 200 de milioane de euro. Investițiile vor continua

Ceetrus România (fostul Immochan România) a investit până acum peste 200 de milioane de euro în transformarea fostei platforme industriale Tractorul în cartirul Coresi. Potrivit lui Tatian Diaconu, portofolio general manager pentru România, Polonia, Ucraina și Rusia al Ceetrus, investițiile vor continua, până acum proiectul fiind finalizat în proporție de 70%.

„Am pus deja 1.500 de apartamente pe piață la Brașov, locuite de 1.500 de familii, și mai livrăm 300 pană la finalul anului. În total, vom ajunge la circa 2.200 de apartamente în Brașov, în 42 de blocuri. Pe partea office, am ajuns la 70.000 mp de spații de birouri, parte dezvoltate și preluate de la Ascenta Management, parte dezvoltate de noi, și mai avem teren disponibil pentru 30.000-40.000 mp. De altfel, în noiembrie vom demara faza a cincea a construcției de birouri”, spune Tatian Diaconu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*