Stiri Brasov, Timp liber

Superland ți-a pregătit cea mai tare petrecere de Halloween, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie

Teatru, magie, concerte live, facepainting, baloane modelabile, teatru de păpuși, jocuri, dulciuri și concursuri cu premii – sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Superland pentru „Superland Halloween Party” în perioada 31 Octombrie – 3 Noiembrie.

Superland Halloween Party începe joi, cu facepainting, dulciuri, multe alte concursuri cu premii, dar și un concert al copiilor care fac parte din cadrul Palatului Copiilor din Brașov și Clubul Copiilor Râșnov – Zărnești. Vineri distracția continuă, iar de la ora 18:00, în Creative Room, împreună cu Le Bonheur de Vivre, facem aripi de liliac și pălării de vrăjitoare.

Sâmbătă sunteți așteptați cu mic, cu mare la un suuuper concert „Lary”, teatru de păpuși și un spectacol de magie și comedie cu îndrăgitul Magitot. Pe lângă acestea nu vor lipsi dulciurile, concursurile, statuile vivante sau baloanele modelabile și facepainting-ul. Duminică, în ultima zi a petrecerii, ne întâlnim cu cele mai îndrăgite mascote și participăm la o „groază” de concursuri cu premii.

Pregătește dovleacul, înscrie-l în concurs și poți câștiga până la 200 de puncte Superland. Nu uita! Trebuie adus la Superland joi sau vineri! Pentru și mai multă distracție vino costumat în personajul tău preferat. Participi la o tombolă și poți câștiga până la 30% bonus la încărcare sau vouchere pentru atracții gratuite.

Superland ți-a pregătit o grămadă de surprize, e musai să ajungi!

Pentru programul complet al evenimentelor click pe link-ul de mai jos:

Cea mai mare și mai tare petrecere de Halloween începe la Superland

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*