Stiri Brasov, Timp liber

Primăria a primit cheile Stadionului Tineretului și a cumpărat și o serie dintre bunurile deținute de fosta echipă fanion a Brașovului

Primăria Brașov a încheiat vineri procedura de preluare a Stadionului Tineretului, după ce lichidatorul Clubului FC Brașov a pierdut definitiv în instanță procesul prin care intenționa să păstreze obiectivul și să îl vândă Primăriei. Practic, municipalitatea deținea deja terenul, iar partea de tribune nu putea fi valorificată, deoarece nu exista fizic în evidențele contabile. „Lichidatorul a vrut să ne vândă lucruri care nu erau justificate, întrucât nu aveau o valoarea de inventar și nu erau trecute în vreo contabilitate, respectiv acele tribune de beton, care trebuiau casate. Nu puteam da miliarde pe lucruri ce trebuie dezafectate, fiindcă este necesară construcția unor corpuri noi. De altfel, am participat la achiziția unor bunuri cu valoare de inventar, pe care le-am preluat. Am preluat cheile și bunurile și suntem proprietari cu acte în regulă pe acest stadion, pe care îl vom da în administrare Direcției de Administrare a Infrastructurii Sportive Brașov”, a explicat primarul George Scripcaru.

Totodată, la licitația organizată de către organizator, Primăria a achiziționat bunuri în valoare de 20.000 de euro, printre acestea numărându-se autocarul fostei echipe de fotbal, mașina de tuns gazonul stadionului, porțile de fotbal, dar și dotări IT și ale vestiarelor. „Erau lucruri ce puteau fi folosite, astfel că le-am achiziționat în contextul în care facem demersuri și pentru a prelua marca FC Brașov și a reînființa echipa de fotbal”, a spus edilul.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*