Stiri Brasov, Turism

Firma care administrează Silver Mountain din Poiana Brașov va investi două milioane de euro în Hotelul Predeal

Administratorii complexului Silver Mountain din Poiana Brașov au cumpărat, în Predeal, hotelul care poartă numele stațiunii și vor investi în modernizarea acestuia, în următoarele luni, două milioane de euro, urmând să-l redeschidă în iunie.

Hotelul Predeal, deținut de o firmă cu capital românesc, a fost cumpărat de firma Bookingpedia, avându-i ca acționari pe Andreea Achiței, Iulian Achiței, Bogdan Achiței și Georgiana Tănase. Bookingpedia este compania care, la finele anului trecut, cum a anunțat atunci Profit.ro, a închiriat de la BCR 132 de apartamente rămase nevândute în complexul rezidențial de lux Silver Mountain din Poiana Brașov și pe care le-a transformat în unități de cazare de patru stele. Hotelul Predeal, pe vremuri o emblemă a stațiunii al cărei nume îl poartă, are 55 de camere și este clasificat la două stele. „L-am cumpărat pentru că este un hotel de tradiție, care merită să fie pus în valoare și, de aceea, vrem să-l scoatem din din conul de umbră în care intrase în ultimii ani”, a declarat pentru Profit.ro Andreea Achiței.

Ea a început renovările la hotel, care vor costa 2 milioane de euro. Hotelul va fi redeschis la 1 iunie anul viitor, sub alt nume, și va arăta cu totul altfel în urma procesului de renovare capitală. Va fi clasificat la trei sau patru stele și va avea piscină, sală de conferințe și lift exterior panoramic. “Vom începe să vindem din decembrie vacanțe în acest hotel, cu începere din luna iunie. Vor fi prețuri promoționale pentru deschidere. Predealul este o zonă cu potențial, unde merită să investești, o zonă cu istorie și tradiție. Mizez pe dezvoltarea turismului în zonă”, a mai spus Andreea Achiței.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*