Stiri Brasov, Timp liber

400 de păsări exotice vor ajunge la Zoo Brașov, în weekend

În perioada 1 – 3 noiembrie, Asociaţia Ornitologică Română organizează ediţia aniversară cu numărul 10 a expoziției naționale de păsări exotice, aceasta fiind găzduită în ultimii 5 ani de către Grădina Zoologică Braşov.
În cadrul expoziției vor fi prezentate în jur de 400 de exemplare din diferite specii (canari, peruşi, papagali, cinteze, hibrizi), care vor fi jurizate şi premiate de către arbitri internaţionali din Italia.
Expoziţia poate fi vizitată între orele 09:00 şi 18:00 în zilele de vineri și sâmbătă (ultimele bilete de intrare în grădina zoologică se pun în vânzare la ora 17:15) şi între orele 09:00 şi 16:00 duminică, 3 noiembrie. Vizitarea expoziţiei este gratuită (nu necesită alt bilet separat în afară de cel de intrare în grădina zoologică), în confrmitate cu precizările reprezentanților Zoo Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*