Stiri Brasov, Timp liber

Locurile de joacă din Brașov vor fi dotate cu echipamente noi în valoare de aproape 2 milioane de lei

Edilii brașoveni au semnat un contract în valoare de 1.992.036 de lei cu firma brașoveană Clarom Trans SRL în vederea furnizării de echipamente pentru locurile de joacă din municipiu. Firma se ocupă și de întreținerea celor peste 240 de părculețe destinate copiilor, contractul de furnizare și înlocuire a echipamentelor existente urmând să se deruleze pe o perioadă de 164 de zile.

În conformitate cu anunțul de licitație ar urma să fie achiziționate atât complexuri din lemn cu unul sau două turnuri, de diferite înălțimi, spaliere, trambuline, elemente pe arc, balansoare, rotative, dar și tobogane și leagăne de mai multe tipuri. De altfel, contractul include și achiziția a două tiroliene și a unor labirinturi din panouri. În bugetul pe acest an, pentru întreținerea și repararea locurilor de joacă au fost alocate 1,4 milioane de lei. De altfel, edilii ar urma să amenajeze și alte locuri de joacă noi în funcție de solicitările venite de la brașoveni, ultimul fiind amenajat în cartierul Triaj.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Știrile zilei - 24 octombrie 2019 ⋆ zoso blog

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*