Economic, Stiri Brasov

Grecii de la Jumbo caută lucrători comerciali și casieri pentru primul mall de jucării al Brașovului

Grecii de la Jumbo continuă recrutările pentru magazinul din Brașov, care ar urma să fie deschis în a doua jumătate a lunii noiembrie. Potrivit portalului de recrutare eJobs, în acest moment sunt deschide 26 de poziții de lucrători comerciali, casieri, lucrători depozit și responsabili verificare articole.

Hipermarketul de jucării Jumbo, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, a cumpărat în vara anului trecut primul mall al Brașovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro. Inițial, compania Ktenix Enterprises anunțase că scoate la vânzare clădirea cu șase milioane de euro.

Macro Mall este închis din 2012, după ce în toamna lui 2011 cei de la Ktenix Enterprises, deținuți de un off-shore înregistrat în Cipru, cumpăraseră clădirea cu un milion de euro de la fondul de investiții Carpathian pentru un milion de euro.

Carpathian a vândut în 2011 cu doar un milion de euro centrul comercial MacroMall Braşov, după ce îl achiziţionaseră cu 19 milioane de euro în 2006. MacroMall, care are o suprafaţă închiriabilă de peste 9.000 de metri pătraţi și o suprafață de 18.000 de metri pătrați, a fost deschis în 2005, în urma unor investiții de opt milioane de euro realizate de compania AWG Macro.

AWG Macro era deținută, potrivit ultimelor informații, de Alioșa Wagner, un cetățean german de origine română, și de olandezul Gerard Heinen, care controlează compania filipineză Neoart Corp, cea care a produs, printre altele, decorurile pentru filmul Jurassic Park al lui Steven Spielberg.
De altfel, la decorarea centrului comercial au fost folosite o parte din decorurile utilizate chiar în filmul Jurassic Park.

Specificul magazinelor Jumbo este dat de suprafaţa mare pe care se întind rafturile cu produse, cuprinsă între 7.000 şi 10.000 de metri pătraţi, dar care poate ajunge şi la 18.000 mp, mai mare decât un hipermarket alimentar, de exemplu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

24 Comentarii

 1. Doresti si eu un post in magazinul Jumbo

 2. Doresc si eu un post la Jumbo !

 3. Economist/ contabilitate

 4. Nicoleta Floricel

  Doresc si eu un post la Jumbo.

 5. Pavel Nicoleta

  Bună doresc și eu un post la Jambo

 6. Pavel Nicoleta

  Lucrător comercial

 7. Huluba Eugenia Andreea

  Doresc si eu sa ma angajez

 8. Codruța Farkaș

  Sunt interesata

 9. Sunt interesată

 10. Buna ziua unde se depun cv.urile?

 11. Lucrător comercial doresc si eu.unde trebuie sa depun cv?

 12. Dragomir Cătălina

  Sunt interesat!

 13. Mar interesa și pe mine deși momentan locuiesc în Grecia.

 14. Vasiliu Carmen

  Unde se pot depune Cv-uri?

 15. Ma intereseaza un post la jumbo.unde pot lasa un cv?

 16. Liviu Cristea

  Doresc să aplic și eu, dar și soția, ptr. un joob la acest obiectiv… Locuim în zona invecinata…

 17. Buna ziua ! Sunt interesata sa lucrez la magazinul d-voastra.Mentionez ca meseria mea este decorator-vitrinele. Multumesc!

 18. As dori si eu un post la magazinul dumneavoastra!

 19. Kottmeir Gabriela

  Buna seara as vrea si eu sa lucrez la aceasta firma

 20. Buna ziua, sunt interesată. Doresc si eu un post ca lucrător comercial!!

 21. Gocsman Jolan

  Asi dori si eu un loc de munca .Multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*