Social, Stiri Brasov

VIDEO Dăncilă, semi-baie de mulțime la Săcele: 100 de membri de partid au așteptat-o la spital. „Cred în Dumnezeu și merg de partea binelui”

Premierul demis al României, Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de președinte a țării la alegerile din 10 noiembrie, și-a continuat periplul prin judeșul Brașov și a ajuns la Spitalul Municipal Săcele, unde a fost întâmpinată de circa 100 de membri de partid care i-au urat să câștige alegerile. „Cred în Dumnezeu și merg de partea binelui”, a replicat premierul demis.

Viorica Dăncilă a primit din partea unui simpatizant, Tarciziu Mocanu, un bolnav de cancer de 59 de ani, o traistă cusută de el cu motive populare și o bentiță cu motive românești.

Vizita Vioricăi Dăncilă la Spitalul din Săcele are loc în contextul în care Guvernul a alocat, în ultimele sale zile de existență, suma de 5 milioane de lei pentru funcționarea unității spitalicești până la finele anului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: FOTO Dăncilă, încălțată cu papuci de protecție de către angajații Spitalului din Săcele - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*