Social, Stiri Brasov

VIDEO Dăncilă, în limbă de lemn, la IAR Ghimbav: „Am semnat un acord de cooperare pentru implementarea strategiei industriei de apărare”

Aflată într-o vizită „de lucru” la IAR Ghimbav în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, premierul demis al României și candidatul PSD la prezidențiale, a vorbit despre semnarea unui „acord de cooperare care include sprijinirea, în primul rând, a tuturor acțiunilor și a implementării strategiei de apărare a industriei românești”

Vizita Vioricăi Dăncilă survine la o zi după ce compania Airbus a anunțat că ar urma să nu mai investească în România, deoarece Guvernul nu a fost în stare să facă o comandă fermă de elicoptere pentru armata română.

„În cadrul acodului am stipulat acest sprijin. Urmează să mergem în CSAT, noi am solicitat asta de mai mult timp, dar nu avem răspuns încă. Să sperăm că viitorul guvern o va face, pentru că dincolo de partea politică, important este ce se întâmplă cu industria de apărare românească – este o ramură strategică ce trebuie încurajată și sprijinită. Am avut discuții cu liderii de sindicat și aici și la București  să vedem oportunitățile dar mai ales obstacolele cu care ne confruntăm în domeniu. Nu poți să rezolvi întotdeauna totul dar trebuie să acorzi sprijinul necesar pentru că este o ramură foarte importantă pentru țara noastră, ca membru NATO“, a încheiat premierul Viorica Dăncilă.

Pentru membrii PSD, „limba de lemn” se traduce printr-un termen lingvistic care desemnează un limbaj fără conținut ideatic consistent, plin de clișee.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*