Social, Stiri Brasov

Un comisar al Gărzii Forestiere Brașov a intrat în greva foamei. „Este ca și cum am merge la război fluturând un pix și o legitimație!”

Fostul șef al Gărzii Forestiere Brașov, comisarul Florin Nicolae Nan, intrat în greva foamei, pentru 24 de ore, în semn de protest față de subfinanțarea sistemului. Protestul lui nan are loc după ce un angajat al Direcției Silvice Maramureș a fost împușcat mortal de hoții de lemne pe care încerca să îi oprească. „Ne dorim ca opinia publică să cunoască situațiile cu care ne confruntăm pentru că suntem acuzați de multe ori pe nedrept. Și asta pentru că nu se respectă legislația în vigoare. Și noi ne dorim să apărăm pădurile, dar cu ce? Este ca și cum am merge la război cu un pix și o legitimație”, ne-a declarat Nan.

Prin acțiunea de protest Nan solicită arme de foc letale, uniforme și echipamente, stații de emisie recepție, vaccinuri anti-căpușe dar și indemnizație aferentă gradului profesional. Personalul silvic acuză, de mult timp, probleme în ceea ce privește dotarea cu armament de serviciu dar și alte nemulțumiri privind mijloacele de transport și de comunicare.

De la 1 noiembrie se anunță o grevă generală în domeniul silvic pentru a atrage atenția cu privire la aceste lipsuri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*