Social, Stiri Brasov

S-a confirmat: Brașovul, ultimul județ pe harta gripei porcine. „Este doar în mediul silvatic, nu în gospodării sau în ferme”

Suspiciunea de gripă porcină la Brașov s-a confirmat, ne-a declarat Dorin Enache, directorul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentului Brașov. „S-a confirmat, avem gripă porcină africană la Brașov, deocamdată doar în mediul salvatic, așa că va trebui să avem foarte mare grijă ca aceasta să nu ajungă în ferme sau în gospodăriile oamenilor”, ne-a declarat Dorin Enache, care a adăugat că de la orele 17.00 va avea o întâlnire cu primarii din zona Brașovului.

Cazurile s-au confirmat în pădurile din zona Homorod, conducerea DSVSA având în această după-amiază o întâlnire cu autoritățile din zonă pentru a le instrui în ceea ce privește modul de apărare împotriva extinderii gripei în gospodării și în fermele de creltere a porcilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Ce măsuri au luat autoritățile pentru combaterea extinderii focarului de pestă porcină: Accesul în pădurea unde au fost găsiți cei doi mistreți a fost blocat - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*