Stiri Brasov

RATBV cumpără „compostoare” moderne la un preț estimat de 1.500 de euro bucata

Operatorul de transport al Brașovului ar urma să investească 15.000 de euro în achiziția de validatoare noi, ținând cont că flota acestuia ar urma să se îmbogățească cu autobuze electrice, dar și cu troleibuze, achiziționate prin intermediul unor programe europene.

În conformitate cu cerințele RATBV, cele 10 „compostoare” ar urma să fie atât cu funcție contactless, însă să permită și validarea biletelor clasice de hârtie, care vor rămâne în continuare în circulație. Furnizorul va trebui să acorde și o garanție de minimum doi ani pentru cele 10 validatoare, dar și să se ocupe de instalarea lor în autobuze. Pe parcursul celor doi ani, furnizorul va trebui să se ocupe și de rezolvarea eventualelor defecțiuni semnalate în cel mult 72 de ore de la constatare. Ofertele de la firmele funrizoare ar urma să fie deschise astăzi, iar după ce se va semna contractul, echipamentele să fie livrate în cel mult două luni. Prețul de achiziție de 1.500 de euro/validator este unul estimat și este posibil să mai scadă mai ales dacă RATBV va primit oferte de la mai mulți producători de astfel de echipamente.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Alexandru Brașoveanu

    Modest preț… Placate cu argint? Au si ecran pentru pornografiile care apar pe monitoarele din autobuze uneori? Pentru cate autobuze electrice si troleibuze ajung cele 10 compostoare? Maxim 5?
    Succes major pe bani publici, mulți bani.
    Oare nu există doar un furnizor? Asta ar explica multe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*