Stiri Brasov

Prefectul dă ordin primarului Brașovului să monteze separatoare de beton pe tronsonul din DN 73 spre Cristian pentru a fi evitate accidentele

În ultimii ani, pe o serie de șosele naționale care traversează Brașovul au fost montate parapete din beton pentru despărțirea sensurilor de mers, astfel încât să fie evitată producerea unor accidente grave, cauzate de pătrunderea pe contrasens. Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, a precizat că o astfel de investiție se impune și pe tronsonul din DN 73 care face legătura între municipiul Brașov și Cristian, care este unul destul de aglomerat și unde au existat o serie de accidente grave. Acesta a adăugat că lungimea acestui sector de drum este de 3,8 km, din care 2,8 km, respectiv porțiunea cu 4 benzi, sunt administrați de către Primăria Brașov.

„Au avut loc accidente foarte grave pe acest tronson, care puteau fi evitate dacă existau astfel de parapete. De aceea îi solicit primarului Brașovului să ia măsuri și să demareze instalarea unor astfel de separatoare de sens”, a spus prefectul.

Prefectul a susținut că va discuta și cu Direcția de Drumuri pentru ca parapete să fie montate și pe cealaltă porțiune de șosea, până la intrarea în Cristian, cu păstrarea zonelor de acces către societățile care își desfășoară activitatea în zonă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*