Stiri Brasov

Firma din Cluj abonată la bani publici, un nou contract cu greutate, de peste 27 de milioane de lei, pentru reabilitarea unui drum din Brașov

Clujenii de la Diferit SRL, care au demarat recent proiectul de reabilitarea a „drumului pe sub munte”, un proiect în valoare de 141.594.653,28 lei (inclusiv TVA), respectiv de aproape 30 de milioane de euro, au câștigat o nouă licitație de reabilitare a unui drum județean din Brașov. Este vorba de DJ 109, Beclean – Luța – Ludișor, pentru care firma clujeană a ofertat un preț de 27,49 milioane de lei cu TVA. În conformitate cu informațiile de pe platforma de achiziții publice, la licitație s-au înscris două firme, însă oferta clujenilor a îndeplinit condițiile pentru a fi declarată câștigătoare. Compania Diferit este abonată la contractele din bani publici din județul Cluj, unde a derulat mai multe lucrări pentru Consiliul Județean.

Proiectul de modernizare al drumului din zona Făgărașului ar urma să se deruleze pe o perioadă de 31 de luni, în acest termen fiind inclusă și partea de proiectare tehnică pentru reabilitarea acestei șosele, care are o lungime de aproximativ 8 km, precum și relocarea unor rețele de utilități, astfel încât lățimea drumului să corespundă încadrării pe care o are.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*