Social, Stiri Brasov

Amenzi de peste 20.000 de lei pentru șoferii care staționează în stațiile RATBV. O vulcanizare din apropierea unei stații a fost închisă temporar

Sursa foto: brasovstiri.ro
Sursa foto: brasovstiri.ro

Poliția Locală Brașov le recomandă conducătorilor auto să nu mai staționeze sau să parcheze în stațiile RAT sau în apropierea acestora, pentru că astfel sunt create ambuteiaje în trafic, iar pietonilor le poate fi pusă viața în pericol.

În ultima perioadă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au intensificat acțiunile de verificare a stațiilor RAT din acest punct de vedere, iar șoferii indisciplinați au fost sancționați. Astfel, din luna august până acum au fost aplicate peste 100 de sancțiuni celor care au oprit/staționat în stații RAT sau în apropierea lor, valoarea totală a acestora fiind de peste 20.000 de lei.

O astfel de situație se întâlnește frecvent în zona intersecției străzii Al. Ioan Cuza cu Iuliu Maniu, unde sunt efectuate, în această perioadă și lucrări la rețelele de utilități și unde până pe la sfârșitul lunii august a funcționat o vulcanizare, căreia i-a fost suspendată activitatea din lipsa autorizației de funcționare. Măsura a fost aplicată de polițiștii locali până la intrarea în legalitate a vulcanizării respective, împreună cu sancțiunea aferenta conform legislației în vigoare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Dimineata nu vad niciun echipaj in statiile rat din aproprierea scolilor. Exemplu: Scoala 27 de pe Al. Vlahuta. Autobuzele opresc pe prima banda, iar calatorii coboara pe autoturismele parcate, daca nu direct pe scaunul soferului, deoarece printre ele ajung sa se strecoare doar cei mai norocosi calatori.

  2. Lucrez in zona A I CUZA cu Iuliu Maniu de 20 ani si consider ca s-a comis o eroare suspendand atelierul de vulcanizare din zona statiei RAT in care de fapt mai opreste doar autobuzul 22.Atelierul era ff util si avea program non stop.De asemenea anularea parcarii de pe dreapta str .AI CUZA ede asemenea o eroare ptrca singura parcare in zona e la Lidl, e privata si daca tii masina ma i mult de 2 ore poti fi blocat.Aceasta parcare devine brusc sufocata.Pa na la realizarea parcarii subterane aflata in santier situatia parcarii in zona devine o noua problema de care nu aveam nevoie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*