Social, Stiri Brasov

VIDEO Căncescu a anunțat că va candida la șefia CJ Brașov. „La aeroport nu s-a mai făcut absolut nimica de când am plecat eu”

Încurajat de faptul că a câștigat, pe fond, un prim proces cu DNA, Aristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, a anunțat, într-o emisiune Mix TV, că intenționează să candideze anul viitor la șefia CJ. „Vreau să fac asta pentru că eu trebuia să ies de acolo cu fruntea sus, pe ușa din față, nu cum a vrut DNA-ul”, a spus Căncescu.

Un alt motiv pentru care vrea să candideze este aeroportul. „Tot ce s-a făcut la aeroport este făcut de mine. De cțnd am plecat eu de acolo nu s-a mai făcut absolut nimica. (…) Văd că sunt tot felul de laude că Adrian Veștea e primul președinte de CJ care face un aeroport din banii CJ. Nu, dom’le, eu am făcut din banii CJ jumătate din investiție. Că dacă nu făceam nu se mai făcea nimic, vă garantez eu”, a spus fostul șef al CJ la Mix TV.

În plus, Căncescu susține că problemele sale cu Justiția au apărut din cauza aeroportului. „Și problemele mele au plecat de la Cluj, pentru că Clujul nu vrea aeroport la Brașov, Sibiul nu vrea aeroport, Bucureștiul nu vrea aeroport. (…) sunt imagini cu Berceanu și Băsescu care spun că la Brașov nu se justifică un aeroport. Am făcut pista și după aceea eram sigur că se va face aeroport”, a mai spus fostul președinte PNL Brașov la Mix TV.

Totuși, trebuie menționat că în afară de pistă, fostul șef al CJ Brașov nu a mai reușit să avanseze cu lucrările la aeroport, fiind nevoie ca noua administrație, instalată în 2016 să descâlcească toate încurcăturile făcute de Căncescu în perioada 2007, de la lansarea proiectului, până în 2014, când a fost scos de DNA din viața politică. BizBrașov a anunțat în urmă cu mai bine de o lună că Aristitel Căncescu vrea să candideze la șefia CJ

 

Vezi declarațiile lui Căncescu de la minutul 12:23.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*