Social, Stiri Brasov

Polițistul brașovean care a luat mită 1.000 de lei a fost trimis în arest preventiv pentru 27 de zile, după ce inițial era cercetat în arest la domiciliu

Curtea de Apel Brașov a decis, astăzi, trimiterea în arest preventiv pentru 27 de zile a polițistului Florin Toader Corozanu pentru luare de mită. Corozanu a fost prins în flagrant duminică seară când lua mită 1.000 de lei pentru a se întocmi un buletin de analiză toxicologică cu rezultat zero, în condiţiile în care, anterior, denunţătorul fusese implicat într-un accident rutier soldat cu victime.Inițial, Tribunalul Brașov decisese ca acesta să fie trimis în arest la domiciliu.

Agentul de poliţie este suspendat din funcţie. Acesta a fost reţinut, luni, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită.

Potrivit anchetatorilor de la DGA, un bărbat din Braşov a apelat, duminică, linia call-center anticorupţie 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie, sesizând faptul că un agent de poliţie i-a solicitat o sumă de bani pentru a nu-şi îndeplini îndatoririle de serviciu. „Ca urmare a denunţului, în noaptea de 13/ 14 octombrie, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, l-au prins în flagrant pe agentul de poliţie, după ce a primit de la un denunţător suma de 1.000 de lei pentru a-l sprijini în scopul exercitării în continuare a dreptului de a conduce şi pentru a interveni pe lângă lucrători din cadrul Serviciului Judeţean Medicină Legală Braşov în sensul neîntocmirii buletinului de analiză toxicologică cu rezultat 0% g/ alcool în sânge, în condiţiile în care, anterior, denunţătorul fusese implicat într-un accident rutier soldat cu victime”, se precizează într-un comunicat de presă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*