Social, Stiri Brasov

Cămârzan rămâne internat într-un spital de psihiatrie până la însănătoșire. Omul de afaceri și-a ucis bunica în această primăvară

Omul de afaceri brașovean Dan Cămârzan, acuzat că și-a ucis bunica în această primăvară, va rămâne internat în Spitalul de Psihiatrie din Ștei. Aceasta este decizia luată ieri de Tribunalul Brașov, care a confirmat : „măsura de siguranţă prevăzută de art. 110 Cod penal dispusă în mod provizoriu (….) pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr. 2959/62/2019 faţă de Cămârzan Dan Cristian şi dispune ca acesta să rămână internat medical până la însănătoşire sau obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”.

El se află deja de două luni într-un spital de psihiatrie, fiind vorba despre o internare provizorie.
Cămârzan şi-a ucis, în luna mai, bunica în vârstă de 93 de ani. Bărbatul de 44 de ani se afla în casa din Stupini în care locuia împreună cu sora, mama şi bunica sa, în momentul în care a izbucnit un conflict spontan între el şi femeia nonagenară. „Inculpatul Cămârzan Dan a avut un conflict spontan cu bunica maternă, în locuinţa comună. Urmare a acestui conflict, a proiectat-o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii, moartea fiind astfel produsă prin acţiunea inculpatului”, spunea, atunci, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*