Social, Stiri Brasov

Bookfest aduce 30.000 de cărți la Brașov. Cărtărescu, Parachivescu sau Petronela Rotar, printre scriitorii care vor avea lansări la Brașov

 Au rămas doar nouă zile până la ediţia aniversară, a cincea, a Salonului de Carte Bookfest Braşov, care va avea loc la Aula Universităţii Transilvania, între 24 şi 27 octombrie. Timp de patru zile, braşovenii au intrarea liberă la Bookfest, pentru întâlnirea cu circa 30.000 de cărţi, care vor avea reduceri spectaculoase, dar şi cu unii dintre cei mai renumiţi autori ai momentului.
Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Andrei Dósa, Adrian Lăcătuş, Georgeta Moarcăş, Petronela Rotar, Anca Zaharia şi Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalităţile care vor fi prezente la lansările şi sesiunile de autografe de la Bookfest Braşov.
Printre altele, Evgheni Vodolazkin va lansa volumul „Brisbane”, Mircea Cărtărescu vine în premieră la Bookfest Braşov, pentru a  prezenta tripticul „Melancolia”, vor mai fi şi tineri prozatori, iar Radu Paraschivescu vine la Bookfest Braşov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediţii din romanul „Fluturele negru”. După dialogul dintre Radu Paraschivescu şi Adrian Lăcătuş despre romanul „Fluturele negru”, va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Şapte povestiri”, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu şi editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.

Alături de aceştia, cărţile prezente la Salonul de Carte Bookfest Braşov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică şi până la eseistică şi carte de psihologie şi dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creştere accentuată în ultimii ani.
Bookfest Braşov va putea fi vizitat între orele 10:00 şi 20:00. Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât şi la toate evenimentele programate pe durata acestuia. Programul complet al evenimentelor din cadrul Salonului de Carte Bookfest Braşov va putea fi consultat în curând pe www.bookfest.ro.
Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România şi librăria „La noi acasă”, sub egida Federaţiei Editorilor din România.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Concurs Bookfest: Care este ultima carte citită? Poți câștiga un voucher de 100 de lei cu care poți să îți cumperi cărți - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*