Stiri Brasov, Timp liber

3 ani de Kruhnen Musik Halle. Clubul organizează o petrecere cu DJ-ii rezidenți duminică seara

Kruhnen Musik Halle împlinește 3 ani de când îmbrățisează în mod constant evenimentele care au un caracter nou al experimetelor prin tematicile inedite și apariția invitaților versatili în orașul de la poalele Tâmpei. Cu această ocazie, duminică, 20 octombrie, va avea loc o petrecere aniversară în locație.

Dj-ii rezidenți ai clubului se vor ocupa de mixuri, printre aceștia numărându-se DJ Lexi, cel care a împărțit scena cu artiști precum TroyBoi, Dj Kentaro, Lady Leshurr în cadrul Awake 2019 sau Tim Westwood, cunoscut și ca prezentatorul Pimp MyRide UK. El s-a bucurat de un succes real încă de la primele apariții pe scenă, ajungând la numeroase festivaluri și în diferite cluburi urbane din țară. Mai mult, artistul va împărți scena cu Xzibit.

Kruhnen Musik Halle este clubul cu cea mai dinamică evoluție la ora actuală, având o capacitate de 1100 de locuri. În octombrie aniversează 3 ani și funcționează ca terasă și club. Scena de aici a devenit cea mai cunoscută din oraș datorită sonorității de excepție și abordării tuturor genurilor de muzică.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*