Economic, Stiri Brasov

Firma brașoveană care a construit 90% din conductele magistrale de gaze naturale ale României a intrat în faliment

Curtea de Apel Brașov a decis intrarea în faliment a companiei brașovene Condmag, aceasta fiind în stare de insolvență din 2015. Falimentul a fost solicitat de Unicredit Bank în urma datoriilor pe care firma le acumulase față de unitatea bancară.

Condmag are o traditie de peste 50 de ani în construirea de conducte de petrol și gaze, inclusiv conducte magistrale de transport, construind mai mult de 90% din rețeaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din România (aproximativ 12.000 kilometri). Listată pe bursă din 1996, compania are o capitalizare de 4,8 milioane lei.

Compania este deţinută în proporţie de 45,8% de către compania de foraj Dafora, iar Fondul de investiţii olandez Van Herk deţine 10,9% din capitalul social al companiei.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Florescu Serban

    Regret foarte mult sfarsitul firmei Condmag.Am lucrat in aceasta firma 42 de ani consecutivi de la varsta de 18 ani, din care 20 de ani consecutivi pe santier.A executat multe magistrale importante,catre toate combinatele importante,au fost subtraversate ,rauri printre care si fluviul Dunarea.A executat si lucrari de conducte in strainatate.A dispus intodeauna de un colectiv profesional performant si bine inchegat.Mare pacat pt sfarsitul acestei firme.Am iesit la pensie in anul 2000,odata cu privatizarea intreprinderii.Dupa privatizare a urmat declinul intreprinderii care nu a mai putut fi oprit.Jocul intereselor au pus capat acestei intreprinderi ,cum dealtfel,economiei intregii tari.Neimplicarea si nepasarea,boala istorica a Romanilor,ne-a adus la pierderea,acapararea mafiota si instrainarea intregii economii Romanesti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*