Social, Stiri Brasov

Un brașovean a băgat 62 de litri de benzină într-un rezervor cu o capacitate de doar 50 de litri

Un șofer din Brașov care deține o Dacia Sandero Stepway din 2019 a avut parte de supriza vieții. Acesta a constatat că în rezervorul autoturismului încap 62 de litri, deși pe talonul mașinii se menționează o capacitate de doar 50 de litri.

În weekend-ul trecut, bărbatul a făcut plinul la o benzinărie, imediat după ce i s-a aprins martorul de combustibil. Ocazie cu care a constatat că are de achitat suma de 350 de lei pentru cei aproape 62 de litri cât au intrat în rezervor.

Potrivit observator.tv, brașoveanul a trimis un mesaj celor de la Dacia şi a cerut oficial să i se confirme capacitatea rezervorului.Șoferul vrea să știe dacă a fost păcălit de benzinărie sau producătorul a greșit specificațiile tehnice.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Asta DA surpriza,dar stai asa ca nu e tot! S-ar putea aia de la DACIA sa-i confirme ca de fapt el conduce un adevarat Mercedes,sub acoperire,sub sigla DACIA….Asta DA surpriza! Iar aia de la benzinarie oricum il pacalesc de fiecare data cand face plinul,prin cresterea zilnica si constanta a pretului pe litru…sau poate ca or vinde la kilogram.

  2. Nu cred că fost păcălit…

    „baiatul” de la benzinărie care l-a ajutat cu alimentarea probabil a băgat hotărât până în buza bușonului… să-l scape pe șofer de mai multe opriri… 🙂
    Și eu am alimentat 61 de litri la o dacia logan și probabil mai intra dacă mai aveam răbdare căci pe final tot sare siguranța și trebuie apăsat mai incet… rezervorul meu figurează ca de 50 de litri 😉

  3. și… nici specificațiile tehnice nu cred că sunt greșite… căci la notarea capacității rezervorului nu se iau în considerare rezerva și țevăraia ;P .. amu cred și io….

  4. Am un sandero. L-am alimentat cu aceeași cantitate de benzină, surpriza a fost la fel, reacția identică. Raspunsul a fost ca mai exista o extensie a rezervorului (un fel de preaplin), in care se varsa surplusul de benzină în caz de dilatare atunci când este foarte cald. Dacă se face plinul după ce a sărit prima dată clapeta (fapt contraindicat de constructor), la un debit foarte mic, vom avea parte de această surpriză.
    Cert este că verificând consumul am parcurs foarte mulți kilometri; echivalentul benzinei din rezervor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*