Imobiliare, Stiri Brasov

Peste jumătate dintre apartamentele scoase la vânzare luna trecută în noul ansamblu Urban Plaza au fost deja tranzacționate

Cererea pentru achiziția de apartamente noi rămâne crescută la poalele Tâmpei, după cum au remarcat reprezentanții unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din municipiu, Urban Invest. Noul ansamblu pe care compania îl dezvolta pe strada Carpaților nr. 93, în locul fostei Prefa, este la mare căutare în rândul potențialilor clienți. Astfel, după primele patru blocuri scoase la vânzare în primăvară, luna trecută au mai fost lansate ofertele pentru încă 200 de apartamente. Dana Dumitrescu, reprezentant Urban Invest, a precizat că până la această dată, peste jumătate din acestea au fost deja tranzacționate, locuințele urmând să fie predate la cheie la începutul anului 2021.

„Sunt tot mai multe persoane care se relochează în Brașov, din diferite zone ale țării, și există un interes crescut pentru achiziția de locuințe, atât din punct de vedere rezidential, cat si turistic. Noul nostru ansamblu Urban Plaza este apreciat si datorită poziționării, oferind o vedere deosebită asupra munților, dar și datorita faptului că se află în apropiere de o serie de centre comerciale importante ale Brașovului. În plus, Urban Plaza va include și un complex de servicii și facilități integrate, cu un centru wellness, construit cu o piscină semiolimpică, un centru spa și de înfrumusețare, dar și o sală de fitness”, a precizat Dana Dumitrescu.

Care este oferta de prețuri

Dezvoltatorul a remarcat o cerere crescută pentru apartamentele cu două camere, acestea fiind proiectate cu suprafețe utile cuprinse între 51 și 59 mp prețurile pornind de la 64.131 de euro, cu TVA inclus. Oferta Urban Plaza include și apartamente cu trei camere, a căror suprafață utilă ajunge până la 85 mp, și care se tranzacționează la prețuri începând de la 83.169 de euro. În prețul apartamentelor este asigurat și câte un loc de parcare exterior.

Urban Plaza va cuprinde 2.000 de apartamente cu structuri variate, cu suprafețe de până la 137 de metri pătrați. Fiecare apartament a fost proiectat cu spații vitrate mari care se deschid cu terase generoase, ce surprind peisajul captivant al Carpaților. În plus, fiecare clădire a fost prevăzută cu locuri de parcare exterioare, subterane, dar și cu spații pentru depozitare suplimentare, la subsol.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*