Stiri Brasov, Turism

Un local din Brașov oferă o „vișinată din partea casei” cu ocazia căderii Guvernului Dăncilă

Proprietara Bistro de l’Arte, Oana Coantă, a anunțat că „toți clienții care vor veni astăzi vor primi din partea noastră o vișinată, cu ocazia căderii Guvernului Dăncilă”. „Am avut clienți care ne-au întârziat jumătate de oră la rezervare deoarece au așteptat să vadă cum se soldează votul pentru moțiune. Așa ne-a venit ideea să oferim celor care ne trag pragul și se bucură vizibil de căderea Guvernului Dăncilă o vișinată din partea casei”, a explicat Oana Coantă.

De altfel, Bistro de l’Arte nu este la prima „ispravă” de acest gen. În primăvară, la alegerile europarlamentare, localul a oferit o cafea sau o bere, la alegere, celor care făceau dovada că au votat.

Guvernul Dăncilă a căzut. 238 de parlamentari au votat moțiunea

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Ar fi fost frumos sa ofere, din cand in cand, cate un ceai cald sau un sandviș unui om fara adapost, unui batran singur, unui copil inghetat pus la cersit…

    • Dacă veniți în bistro, veți putea vedea că facem și acest lucru prin proiectul “Cafea în așteptare” care se derulează de ani de zile la noi.

  2. Si cei care au fost de fiecare data la proteste ce primesc? Including me😋.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*