Social, Stiri Brasov

Transbus Codreanu a primit o nouă amendă, de 30.000 de lei, pentru service-ul ilegal din Moieciu. Săptămâna trecută primise o amendă de 15.000 de lei

Comisarii Protecției Consumatorului au aplicat o nouă amendă companiei Transbus Codreanu după cea aplicată săptămâna trecută. De data aceasta, cuantumul amenzii este de 30.000 de lei și vizează faptul că transportatorul realiza reparații ale autobuzelor din flota proprie într-un service ilegal din Moieciu.

Săptămâna trecută, comisarii aplicaseră o amendă de 15.000 de lei pentru nereguli descoperite în cadrul service-ului companiei din Brașov. Atunci, în urma unui control condus chiar de șeful CRPC Brașov, Sorin Susanu,  au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea și viața consumatorilor, cum ar fi: autobuze într-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători (în special copii care vin la școală în municipiul Brașov) decât numărul de scaune existente, oprirea în locuri neamenajate și neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsă stingătoare, lipsa informări necesare, alimentarea cu combustibil a autobuzelor necorespunzătoare cu ajutorul unei stații extrem de vechi si degradată, scaune rupte, parbriz spart, dar și multă rugină. De asemenea, unul dintre șoferi fuma liniștiti în autobuzul aglomerat, existau vizibile scurgeri de combustibil și ulei din motoarele unora dintre mijloacele de transport, dar și fum gros negru emanat in aer prin eșapament etc.

 

Atelierul unde își repară Transbus autobuzele a fost închis. Compania a fost amendată cu 15.000 de lei

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*