Social, Stiri Brasov

Restricțiile de circulație vor fi extinse pe strada Nicolae Titulescu. Șoferii sunt rugați să nu își parcheze mașinile în zonă

De luni, 14 octombrie, lucrările de modernizare a rețelelor de apă continuă pe strada Nicolae Titulescu, pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Dorobanților și intersecția cu strada N. D. Cocea.

Astfel, traficul rutier se va desfășura pe un singur sens de circulație, dinspre strada N.D. Cocea spre strada Castanilor. „Pentru ca lucrările să se desfășoare conform graficului, conducătorii auto sunt rugaţi să nu ocupe locurile de parcare de pe strada N.Titulescu. Estimăm că lucrările de pe această porțiune vor fi finalizate la sfârșitul acestei luni”, anunță reprezentanții Companiei Apa.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.
Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*