Stiri Brasov

Regia Kronstadt va tăia peste 2.300 de metri cubi de lemn din mai multe păduri ale Brașovului. Costul exploatărilor forestiere este estimat la aproximativ 260.000 de lei

Regia Publică Localăa a Pădurilor Kronstadt a lansat o licitație publică în vederea contractării unor servicii de exploatare forestieră din fondul public proprietate a municipiului Brașov, pe care îl administrează. În total este vorba de tăierea a 2.375 de metri cubi de masă lemnoasă, iar costurile acestor servicii sunt estimate la suma de 263.621 de lei, cu tot cu TVA.

„Serviciile solicitate sunt menite a asigura exploatarea de masa lemnoasa din fondul forestier, proprietate publică a Municipiului Brasov, conform prevederilor din amenajamentele silvice și actele de punere în valoare pentru partizile din fondul forestier administrat, posibilitatea anului 2019. Posibilitatea de exploatare a fost evaluată conform prevederilor Codului Silvic și a normelor de specialitate silvică”, se precizează în anunțul de licitație. În total, conform datelor din caietul de sarcini, este vorba de 5 zone unde se vor face exploatări, respectiv Culmea Nisipului, unde de pe o suprafață de 4 ha se vor exploata, Valea Pietrișului, unde se vor tăia 286 mc de pe 2 hectare, zona Varna din Postăvarul, unde se exploatează 279 mc de pe 10 hectare, zona Cărbunarea din Postăvarul unde vor fi tăiați 399 de mc și Pirușca din Ciucaș, unde este vorba de cea mai mare exploatare, de 1.229 mc de pe o suprafață de 21,1 hectare. Ofertele sunt așteptate până în data de 22 octombrie, iar după ce se va semna contractul cu câștigătorul, lucrările ar urma să se deruleze pe o perioadă de 4 luni.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*