Stiri Brasov

VIDEO Rezultatele perchezițiilor româno-germane din Șercaia: 55 de biciclete confiscate și 8 persoane duse la audieri

Polițiștii au efectuat 16 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 13 mandate de aducere, în urma acțiunii pe care au derulat-o în această dimineață împreună cu polițiștii din Germania.   În urma perchezițiilor efectuate în zona comunei Șercaia au fost identificate și ridicate 55 de biciclete. Perchezițiile au fost efectuate la locuinţele unor persoane bănuite că începând cu anul 2017 şi până în prezent, ar fi săvârşit furturi de biciclete cu valoare foarte mare de pe raza teritorială a oraşului Koln, Germania, pe care le dezmembrau şi le trimiteau în România, iar ulterior, după reasamblare le comercializau.

De asemenea, 8 persoane suspecte de săvârșirea de infracțiuni au fost conduse la audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă, în conformitate cu precizările reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. la multi ani cu executare si mainile taiate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*