Social, Stiri Brasov

VIDEO Protecția Consumatorului a descoperit un service ilegal al companiei Transbus Codreanu. „Patronul nu a înțeles nimic!”

Comisarii protecției Consumatorului au mai descoperit un service al companiei Transbus Codreanu. Service-ul, situat în comuna Moieciu, „nu deține formele legale de funcționare și, de asemenea, se realizează lucrări care țin de siguranță fără a se respecta legea”, explică comisarul șef al CRPC Brașov, Sorin Susanu.

„Chiar dacă unitatea acestui agent economic controlată în urmă cu câteva zile a fost închisă de către instituția noastră se pare că patronul societății nu a înțeles nimic și pentru el este mai presus câștigul financiar decât siguranța călătorilor, improvizând și schimbând în mod ilegal componente ale sistemului de frânare ale autobuzelor care transportă persoane”, mai spune Susanu.

Reprezentanții transportatorului au fost invitați la sediul CRPC Brașov pentru a prezenta eventualele documente deținute, după care urmează să îi fie aplicată amendă și să se ia alte măsuri.

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Mai e și preot acest Codreanu. Frumos exemplu da.

  2. Pingback: Transbus Codreanu a primit o nouă amendă, de 30.000 de lei, pentru service-ul ilegal din Moieciu. Săptămâna trecută primise o amendă de 15.000 de lei - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*