Economic, Stiri Brasov

Varta, Elektrobit, Accenture, Joysonquin sau Benchmark Electronics fac angajări în cadrul Târgului de Cariere care va avea loc la Kronwell Hotel

Targul de Cariere, organizator de evenimente de recrutare in Romania si Republica Moldova, anunta desfasurarea, in perioada 23-24 octombrie, la Kronwell Hotel, a unei editii speciale Targul de Cariere.

Noul sezon va fi mai complex si mai mare decat editiile precedente, la eveniment fiind asteptate peste 30 companii si peste 2000 candidati, incluzand atat tineri absolventi cat si angajati cu experienta pe piata fortei de munca.

Printre angajatorii la eveniment se numara si companii cu renume international, precum: Accenture, Joysonquin, Benchmark Electronics, Veo Worldwide Services, Elektrobit si Varta Microbattery.

In premiera pentru Brasov, Targul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul „Digital Crusade”, cea mai complexa retea de evenimente de gaming din Romania. Aceasta reprezinta următorul pas in evolutia seriei „Gaming Tournaments”, implementata initial de Targul de Cariere in toamna anului 2018 la Cluj Napoca si care, impreuna cu Transylvania Esports, a luat amploare, in prezent adresand 6 locatii diferite in Romania si Republica Moldova. Se estimeaza participarea a zeci de echipe sau jucatori individuali, dintre cei mai competenti, dar si amatori, cu peste 100 de oameni implicati activ si peste 500 de participanti din public, special veniti pentru a fi parte din joc.

Tendintele demonstreaza ca la evenimentul de recrutare vin tot mai multi candidati cu experienta, mai mult de jumatate dintre acestia fiind angajati de peste 5 ani. In plus, de-a lungul timpului, nivelul de pregatire al candidatilor prezenti la Targul de Cariere este tot mai mare, la editia din primavara 2019 peste 60% dintre acestia avand studii superioare (conform unui studiu intern realizat de echipa Targul de Cariere, printr-un sondaj efectuat pe un esantion de 1984 persoane aflate in cautarea unui loc de munca).

Domeniile din care provin companiile ce ofera locuri de munca sunt diverse, de la Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism si Contabilitate, posturile disponibile si numarul acestora crescand constant de la un sezon la altul. Fata de editiile trecute Targul de Cariere Brasov, editia de toamna 2019 va include si joburi part-time si internship-uri pentru anumite companii.

Recrutarea in cadrul Targul de Cariere se face intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatii prezentate in parteneriat cu eJobs Romania. Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa-si instaleze aplicatia eJobs pe telefonul mobil si sa vina pregatiti cu CV-ul gata intocmit in aplicatie. In doar câteva clipe, CV-ul lor este tiparit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Targul de Cariere Brasov.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea companiei a inceput in 2006, in Cluj Napoca, ajungand sa ofere, după un deceniu de activitate, cea mai raspandita si eficienta solutie de recrutare din tara. Evenimentele desfasurate in cele sapte orase: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinău, Oradea, Targu Mureș, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna) au rolul de a aduce impreuna angajatorii si candidatii, astfel incat interactiunea directa dintre acestia sa creasca substantial sansele pentru ambele parti de a se implini profesional. In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*