Economic, Stiri Brasov

Suedezii de la Synevo și-au deschis al patrulea centru de recoltare din Brașov, pe Alexandru Vlahuță

Divizia de laboratoare medicale Synevo, parte din grupul suedezilor de la Medicover şi principalul jucător al pieţei locale de servicii de diagnostic şi analize medicale, a inaugurat recent două centre de recoltare în Braşov şi Cluj Napoca, localităţi unde mai deţine câte trei centre de recoltare şi câte un laborator. Cel de-al patrulea laborator din Brașov a fost deschis pe Bulevardul Alexandru Vlahuță.
Odată cu acestă lansare, reţeaua Synevo bifează 113 centre de recoltare la nivel naţional şi 17 laboratoare, acoperind 36 de judeţe şi 50 de oraşe.
Anul acesta, compania s-a extins în centrul ţării cu încă trei centre de recoltare în Sfântul Gheorghe, Târgu Mureş şi Sibiu, fiind prezentă în Transilvania cu 18 de puncte de recoltare şi trei laboratoare amplasate în opt judeţe, respectiv 11 localităţi. Judeţul cu cea mai puternică prezenţă în regiune este Cluj, Synevo activând aici în oraşele Cluj Napoca (un laborator şi patru centre de recoltare), Floreşti şi Câmpia Turzii. În judeţul Braşov compania mai deţine un centru de recoltare în Săcele, pe lângă cele patru din oraşul Braşov.
„2019 a fost un an de extindere şi consolidare a prezenţei Synevo în Transilvania, aducând astfel cât mai aproape de pacienţii de aici o paletă extrem de vastă de teste realizate la un nivel de acurateţe ridicat şi într-un interval de timp scurt, ca urmare a investiţiilor realizate constant pentru dezvoltarea tehnologică”, spune Radu Piciu, Director Regional Zona Centru Synevo România.
Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România. După primele şase luni ale acestui an grupul Medicover a raportat că Divizia de Servicii de  Diagnostic din care face parte Synevo România a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decât anul trecut.
Laboratorul Central din apropierea oraşului Bucureşti este una dintre cele mai mari unităţi de acest tip, fiind un hub regional care deserveşte pacienţi din cinci ţări diferite din Europa de Sud-Est. Compania a achiziţionat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic în România, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui număr de aproximativ 8.000 de teste/oră, cu acurateţe maximă.
Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată ţara. Anul acesta compania a adăugat reţelei 15 centre de recoltare şi un laborator.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*