Stiri Brasov, Timp liber

Primăria a decis: luminițele Crăciunului se vor aprinde și în acest an pe 1 decembrie

Brașovul schimbă tradiția și pentru al doilea an consecutiv va aprinde iluminatul de sărbătoare pe 1 decembrie. Anul trecut, s-a făcut o excepție, ținând cont că a fost sărbătorit Centenarul, însă autoritățile au decis că este optim ca atmosfera de sărbătoare să cuprindă orașul începând cu Ziua Națională și până după Revelionul pe rit vechi, cum fac de altfel și alte orașe mari. Ani la rândul, Brașovul a intrat în atmosfera de sărbătoare doar din data de 6 decembrie.

Deocamdată, firma Flash Lighting, care administrează iluminatul public din oraș, pregătește conceptul luminițelor Crăciunului pentru noul sezon, dar, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, într-o declarație acordată Brasovmetropolitan.ro, nu este luată în calcul o extindere a împodobirii străzilor și în afara zonei centrale. De altfel, acesta a anunțat că și conceptul Târgului de Crăciun din Piața Sfatului ar urma să fie schimbat.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*