Economic, Stiri Brasov

La 15 ani de când și-au propus să cumpere Tractorul UTB, indienii de la Mahindra își trimit divizia tehnologică în România

Tech Mahindra, divizia tehnologică a gigantului indian Mahindra & Mahindra, constructor de automobile, a intrat pe piața românească, la 15 ani de când a demarat discuțiile pentru achiziția fabricii brașovene de tractoare Tractorul UTB SA, care ulterior, în 2007, a intrat în faliment. .

Compania a închiriat spaţii pentru birouri în Vox Technology Park din Timişoara, iar deschiderea oficială va avea loc pe 14 octombrie.

Compania este furnizor de soluții telecom, outsourching (call center) și servicii de tehnologie informațională și una dintre cele mai mari companii de profil din India.

Tech Mahindra este parte a Grupului Mahindra, una dintre cele mai mari companii din India, cu venituri de peste 20 de miliarde de dolari în 2018. Grupul este activ intr-o serie intreaga de industrii, de la cea aerospaţială la construcţia de autovehicule, energie, domeniul financiar, farma sau real estate. Divizia are venituri anuale de peste şase miliarde de dolari și circa 125.000 de angajați la nivel mondial.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*