Social, Stiri Brasov

FOTO VIDEO Polițiștii locali îi învață pe copiii care folosesc „transportul școlar” reguli de comportament pietonal

Polițiștii locali care îi însoțesc pe elevii brașoveni, pe întreg parcursul călătoriei cu autobuzele școlare, interacționează cu ei și le dau diverse sfaturi.

„Vorbim despre o campanie de prevenire și informare a copiilor care, în scurtul drum spre clase, își pot reaminti diferite aspecte simple legate de respectarea regulilor de circulație sau a celor de conduită stradală. Celor mai mici, dar și liceenilor li se recomandă, printre altele, să traverseze strada doar pe zebră, să fie atenți la semafor, dar și să nu intre în vorbă cu persoane necunoscute ori să deschidă ușa străinilor. De asemenea, elevii au aflat, din nou, că se pot adresa oricărui polițist în cazul în care consideră că sunt în pericol sau în alte situații dificile.
Toate aceste mesaje sunt înscrise și pe flyerele pe care le-au primit elevii, care au circulat în această dimineață cu autobuzele școlare puse la dispoziția lor de RATBv, la inițiativa Primăriei Brașov”, anunță reprezentanții Poliției Locale.

Copiii vor primi toate aceste recomandări, dar și altele, din partea polițiștilor locali, la fiecare transport școlar.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Elena Claudia

    Ar fi frumos să îi învețe pe copii și că ghiozdanele se dau jos din spinare atunci când se urcă în autobuz și acesta devine plin. Un copil informat din timp devine un călător mai civilizat, care nu ii lovește pe ceilalți călători cu ghiozdanul/geanta sau orice altceva ar mai căra în spate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*