Social, Stiri Brasov

FOTO O procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. „Mi-ați băgat pe gât un porc pe care nu-l suport”

O procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. Ea s-a așezat pe un scaun în fața instituției, dar în urmă cu câteva minute a plecat. Totuși, ea le-a spus colegilor că se va întoarce și mâine. Potrivit unor surse bine informate, femeia este suspendată din funcție.

Procurorul Adriana Voicu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov  este cercetat de Inspecția Judiciară pentru comportament nepotrivit care ar fi afectat prestigiul și onoarea justiției.

„ Inspecția Judiciară a exercitat o acțiune faţă de doamna procuror Voicu Adriana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru săvârșirea abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată, care se referă la „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiției săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu “, constând în aceea că, în mod nejustificat şi repetat a avut manifestări necorespunzătoare funcţiei de magistrat în timpul programului de lucru, la sediul unităţii de parchet, manifestări concretizate printr-un limbaj licenţios, adresat printr-un ton ridicat din biroul acesteia unor persoane nedeterminate, cu scopul de a fi auzite de public şi de personalul unităţii de parchet, precum şi de afişare a unor mesaje pe uşa biroului său, de natură a afecta buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet şi de a afecta onoarea şi prestigiul justiţiei“, au anunțat reprezentanții instituției, citați de știridebrașov.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

5 Comentarii

  1. Pingback: Un procuror din Brasov protesteaza pentru a-i fi adus inapoi fostul iubit: Mi-ati bagat pe gat un porc pe care nu-l suport – Stiri

  2. Pingback: Un procuror din Brasov protesteaza pentru a-i fi adus inapoi fostul iubit: Mi-ati bagat pe gat un porc pe care nu-l suport - Stiri eZZ

  3. Un magistrat de 2 lei. O spun din proprie experienta. Merita data afara, nu are ce cauta în sistemul juridic.

  4. Pingback: Gest ciudat al unei procuroare: Protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit (FOTO) | RTnews

  5. Pingback: Faza zilei cu o procuroare! Așa ceva n-ai mai văzut! | Ziare Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*