Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorii imobiliari din Brașov, convocați la Protecția Consumatorilor pentru a demonstra că ofertele coincid cu realitatea

Reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov au desfășurat o acțiune de control la Târgul imobiliar desfășurat zilele acestea în Brașov pentru a se asigura că ceea ce prezintă dezvoltatorii spre vânzare către consumatori este în corelare cu realitatea.

„Dorim să ne asigurăm că au forme legale pentru proiectele prezentate atât din punct de vedere al legalității construcției, cât și a utilităților, deoarece au fost numeroase cazuri în care clientii au fost păcăliți.Chiar dacă nu am fost tocmai clienții pe care îi așteptau dezvoltatorii toți au fost invitați la sediul instituției noastre cu documentele necesare pentru a ne face dovada că ceea ce prezintă spre vânzare este real”, a subliniat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.
Comisarii Protecției Consumatorilor le recomandă brașovenilor care doresc să își achiziționeze o nouă locuință să verifice cu exactitate actele înainte de a plăti orice fel de avans și totodată să citească cu atenție toate clauzele contractuale pe care le acceptă prin semnarea contractului cu dezvoltatorii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*