IT, Stiri Brasov

Comunitatea IT din Brașov se reunește săptămâna viitoare în cadrul Peak IT 002

Asociaţia AgileHub organizează cea de-a doua ediţie a conferinţei tehnice Peak IT. Evenimentul va avea loc la Aula Universităţii Transilvania pe 12 şi 13 octombrie 2019 şi are scopul de a aduce împreună comunitatea IT din Braşov pentru schimb de cunoştinţe şi bune practici.

Ediţia de anul aceasta se desfăşoară în cadrul a 6 track-uri paralele pe teme din zona Web Developement, Tehnologii Microsoft, DevOps, Testare, Leadership şi comunicare, Management de Produs, Baze de date. Atelierele sunt susţinute de 23 de IT-işti braşoveni, membri voluntari în Asociaţia AgileHub şi sunt adresate atât studenţilor şi persoanelor care lucreză în IT (cu diferite niveluri de experienţă) cât şi celor care fac acum primii paşi în acest domeniu.

Peak IT 002 strânge sub umbrela sa mai multe surprize pentru cei care își doresc să afle cum se întâmplă lucrurile pe proiecte reale:

  • Prezentări tehnice pe teme de actualitate cu studii de caz.
  • Comunitatea Open Source Code4Romania se alătură Peak IT și sâmbătă organizează “HackDay #1 ”, unde IT-iștii cu experiență pot veni să contribuie câteva ore la aplicații folosite de întreaga societate civică.
  • Comunitatea FreeCodeCamp vine duminică pentru a-i ajuta pe cei care sunt la început de drum să exerseze mai mult.

Sunt aşteptaţi, aşadar, cât mai mulți profesionişti IT, studenţi, dar şi alte persoane pasionate de tehnologie, la activitățile pregătite pentru ei: ateliere de 3 ore, prezentări tehnice, posibilitatea de a contribui pe aplicații reale.

Participarea la eveniment este gratuită şi se se poate face în baza înscrierilor în prealabil, în limita locurilor disponibile.
Toate detaliile despre ateliere şi despre surprizele plăcute care îi aşteaptă pe participanţi pot fi accesate pe website-ul conferinţei: https://peakit.ro/
AgileHub este o organizaţie din Braşov care oferă gratuit, sub diferite forme de educaţie, pregătire în domeniul tehnologiei informaţionale. A fost înfiinţată în anul 2013 şi a organizat peste 155 de cursuri gratuite cu peste 1600 de participanţi unici. Mai multe informaţii despre misiunea AgileHub pot fi descoperite în video de prezentare a Asociaţiei.

AgileHub

Agilehub este despre și pentru comunitatea oamenilor pasionați de IT. 💙Din 2013 promovăm cu entuziasm educația de calitate și suntem alături de comunitate prin cursuri gratuite, iar acest lucru este posibil datorită unei echipe de voluntari energici, curioși și dornici să împărtășească cunoștințele și experiența lor. 🤩Cu bucurie te invităm să descoperi în video de mai jos ce înseamnă Agilehub pentru voluntarii noștri și de ce au ales să facă parte din această Asociație! 👇#AgileHub #ComunitateaIT #Brasov #IT #Agile #Comunitate© Design Moods

Publicată de Agilehub pe Miercuri, 24 iulie 2019

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*