Stiri Brasov, Timp liber

Nu se distruge parcul din Livada Poștei, se amenajează doar un teren de baschet nou și mai modern

Foto: ASUM

Mai mulți brașoveni și-au manifestat public nemulțumirea, după ce în zona parcului Schaeffler din Livada Poștei au început unele lucrări de demolare a terenului de sport. Reprezentanții Primăriei Brașov au explicat însă că lucrările fac parte din proiectul de modernizare a terenurilor și bazelor sportive, urmând să fie amenajat un nou teren de baschet.

Practic, terenul va fi refăcut din temelii urmând să fie turantă o nouă placă de beton armat, peste care ar urma să fie amenajată dintr-un material special supradața de joc. Noul teren ar urma să aibă o lungime de 20 de metri și o lățime de 11 metri, iar investiția se cifrează la suma de 197.320 de lei, cu tot cu TVA, fiind suportată de către compania Schaeffler în parteneriat cu care s-a amenajat parcul cu ani în urmă. „Terenul va fi îngrădit cu o plasă cu o înălțime de 6 metri, vor fi montate 2 panouri de baschet profesionale, iar suprafața de joc va fi dintr-un material certificat de către Federația Internațională de Baschet, unic în Brașov”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

În plus, a fost amenajat și un sistem de drenare a apei din jurul terenului, întrucât existau probleme din cauza infiltrațiilor apei de ploaie. Reprezentanții Primăriei speră ca până în luna noiembrie amenajările să fie definitivate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*